fbpx

Scooterbezorger

 

(Alkmaar, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn)

Droom jij s ’nachts over google-maps en de snelste routes over land? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als brommerkoerier (of auto) bij Chicos de Tacos!

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke brommerkoerier die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte maaltijden op tijd en lekker warm bij onze klanten terecht komen. Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van bestellingen. Met enige regelmaat vind er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

Wat verwachten we van jou!

Jij bent in het bezit van je brommer of auto rijbewijs, gemotiveerd en klantvriendelijk. Daarnaast ben je handig met google-maps en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden. Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

Wat bieden wij?

  • Een super toffe bijbaan bij een jong groeiend bedrijf!
  • Een leuk salaris (en misschien wel wat fooi als je leuk glimlacht)
  • Wekelijkse roosters zodat je flexibel je tijden kan inplannen!
  • En uiteraard een heerlijke mexicaanse maaltijd op je werkdag!*

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.