fbpx

Scooterbezorger

(Alkmaar, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn)

Tijdens het werken bij Chicos De Tacos zal je leren hoe een keuken werkt. Je begint een dag samen met de bedrijfsleider door te kijken wat er die dag allemaal moet gebeuren. Je begint met het voorbereiden van de salsa’s, de bakjes sausen en het vlees en de groentes klaar maken. om 4 uur gaan we dan open, de volgende collega’s komen binnen en de eerste bestellingen zullen geplaatst worden. Je spreekt met je collega’s af wie vanavond wat gaat doen en of er nog extra aandachtspunten zijn. Dan zal de drukte beginnen! Alle bestellingen worden gemaakt met de ingrediënten die de klant wilt en dan kan het de deur uit! Richting het einde van de avond wordt het was rustiger en beginnen we rustig aan met het schoonmaken van de keuken. Om 9 uur gaan we dicht, de laatste bakken worden afgewassen, alle apparatuur gaat uit en wordt schoongemaakt en dan kunnen we met z’n alle naar huis!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn een jong bedrijf waar veel te leren valt. Niet alleen voor jou, maar ook van jou! Wij zoeken mensen die ons als bedrijf sterker maken en het leuk vinden om samen met ons te werken om elke dag beter te worden! Heb je een leuk idee voor een nieuw gerecht dan gaan we dat samen een keer proberen! Denk je dat we sneller kunnen schoonmaken door iets anders te doen dan gaan we dat testen! want wie weet nou beter hoe we elke dag de klant nog blijer kunnen maken dan de mensen die elke dag bezig zijn met de klant!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Chicos De Tacos willen we een leuke en gezellige werkplek zijn voor iedereen. Iedereen die bij ons binnen komt heeft dezelfde kansen. Wat je opleiding, achtergrond of leeftijd is maakt niet uit, ben je ergens goed in dan kan je snel stappen maken, heb je ergens toch wat meer moeite mee dan leren we je het!

Wat ga je leren?

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  1.  B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  2.  B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  3.  B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  1.  P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  2.  P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  3.  P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  4.  P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon